0521 - 59 22 59
Direct online inschrijven!

Afvallen en lekkerder in je vel? Dat kan bij Corpus!

Afvallen op een gezonde manier

Wij ondersteunen en begeleiden je graag op je weg naar een gezonde leefstijl; een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl is voeding. Met het programma BodySupport krijg je bij Corpus toegang tot een handige app met weekmenu's en een boodschappenlijst. Tevens krijg je de menu's via de mail toegestuurd en kan je ze printen. Omdat je ook elke week een afspraak hebt met je BodySupport coach is de begeleiding ook heel persoonlijk. Tijdens een coachmoment kun je je vorderingen bespreken, maar natuurlijk ook de zaken waar tegenaan loopt.

Afvallen op een gezonde manier

Houd het simpel!

Ken je dat: je wil graag afvallen en je krijgt vanuit je omgeving allerlei tips: intermittent fasting, koolhydraatarm, paleo......je ziet door de bomen het bos niet meer. Er zijn allerlei trends op het gebied van voeding en afvallen, maar twee zaken zijn altijd belangrijk: hoeveel je binnenkrijgt tegenover hoeveel je verbrandt (energiebalans) en of je genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt. Met de dagmenu's die je van ons krijgt hoef je je over beide zaken niet druk te maken. De menu's die je van ons krijgt zijn uitgebalanceerd en je krijgt het aantal calorie├źn binnen dat bij jou persoon en doelstelling past. Zo leer je vanzelf wat gezonde keuzes zijn en hoeveel je van een voedingsmiddel mag eten.

Houd het simpel!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen Corpus? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en mis niets meer!

© 2024 Powered by Invato