0521 - 59 22 59
Direct online inschrijven!

Pilates

Bij Pilateslessen ligt de nadruk op het trainen van je core. Of, zoals we dat in een Pilatesles noemen, je "powerhouse". Onder leiding van een instructeur voer je oefeningen uit waarbij je je powerhouse actief houdt. Dit betekent het aanspannen van diepliggende buik- en rugspieren en je bekkenbodemspieren. De instructeur let ook goed op je houding tijdens de oefeningen. Zo worden op het eerste oog makkelijke oefeningen een hele uitdaging!

Als je voor het eerst een les Pilates hebt gevolgd, zul je ervaren hoe lastig het is om je powerhouse aan te spannen en hoe nodig het eigenlijk is om dit te doen! Regelmatig rugklachten of slappe buikspieren? Dan is wekelijks een Pilatesles volgen een goede onderhoudsbeurt voor je lijf. Doen!

Prijs
Inbegrepen bij onze abonnementen
Pilates

Pilates is geschikt voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus en biedt voordelen zoals het voorkomen van rugklachten, het versterken van buikspieren en het verbeteren van de algehele lichaamshouding. Het kan worden aangepast voor beginners, mensen met rugklachten, ouderen, zwangere vrouwen, herstellende patiënten en atleten. Pilates is een veelzijdige en effectieve vorm van lichaamsbeweging.  

Wanneer kun je een Pilates Power les bij ons volgen?

Bekijk hieronder ons lesrooster

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
08 juli
09 juli
10 juli
11 juli
12 juli
19:00 - 20:00
ClubJoy Power
Instructrice Denise
20:00 - 21:00
Pilates
Instructrice Denise
19:15 - 20:15
Bootcamp
Instructeur Marvin
19:15 - 20:15
ClubJoy Yoga
Instructrice Bianca
09:00 - 10:00
Pilates
Instructrice Denise
19:30 - 20:30
ClubJoy Power
Instructeur Thijs
10:30 - 11:30
ClubJoy Yoga
Instructrice Denise
Zaterdag
Zondag
13 juli
14 juli
09:30 - 10:00
HIIT
Instructeur Thomas

Mooie sportschool, goede apparatuur en leuk personeel maar de openingstijden zijn niet erg ideaal en zeer beperkt. Elke doordeweekse dag begin van de middag 4 uur lang gesloten en in de weekenden alleen in de ochtend open. Dat is wel jammer als je onregelmatig werkt.

Chris H81
3 weken geleden

Mooie grote sportschool. De tienrittenkaart is ideaal als je niet elke week wil sporten.

Lamine Diallo
een maand geleden

Een van de duurdere sportscholen, maar hier werken profs die je helpen met de oefeningen waardoor kans op blessures aanzienlijk minder is.

Sam van Veen
een jaar geleden

Erg vriendelijke en behulpzame werknemers met kennis van het vak. Mooie zalen, goede apparaten en een gezellige sfeer.😄 Oja en natuurlijk goede muziek😜

Mart Hoek
5 jaar geleden

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen Corpus? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en mis niets meer!

© 2024 Powered by Invato