0521 - 59 22 59
Direct online inschrijven!

EGYM

Fitness leuker, makkelijker en motiverender!

Wat je je vaak niet realiseert, is dat je na je 25ste jaar al spiermassa verliest. Daarom ook de beweegrichtlijn om naast dagelijkse beweging ook twee keer per week spier- en bot verstevigende oefeningen te doen. EGYM is de ideale oplossing om aan deze richtlijn te voldoen. Op negen EGYM toestellen maak je twee ronden, die samen ongeveer 30 minuten duren. Deze negen toestellen zorgen ervoor dat je het hele lichaam hebt getraind. De weerstand is exact afgestemd op jouw lichaam; elke drie weken wordt er een krachtmeting bij je afgenomen. Je vorderingen worden inzichtelijk gemaakt en je traint altijd met het juiste gewicht. Resultaat gegarandeerd!

Fitness leuker, makkelijker en motiverender!

Verlaag je metabolische leeftijd!

Niet alleen kracht wordt gemeten, maar ook je lichaamssamenstelling, flexibiliteit en conditie worden periodiek bijgehouden. Voor elk onderdeel krijg je van het EGYM platform een leeftijd, de zogenaamde "bio-age". Scoor je goed op kracht, maar blijft je vetpercentage of gewicht nog steeds te hoog? Met een gericht voedingsplan helpen we je je gewicht en vetpercentage te verlagen. Met de periodieke meting op onze InBody weegschaal kun je je lichaamssamenstelling monitoren. Zo helpen we je op diverse vlakken naar een sterker en gezonder lijf!

Wat vinden anderen van Corpus?

Mooie sportschool, goede apparatuur en leuk personeel maar de openingstijden zijn niet erg ideaal en zeer beperkt. Elke doordeweekse dag begin van de middag 4 uur lang gesloten en in de weekenden alleen in de ochtend open. Dat is wel jammer als je onregelmatig werkt.

Chris H81
3 weken geleden

Mooie grote sportschool. De tienrittenkaart is ideaal als je niet elke week wil sporten.

Lamine Diallo
een maand geleden

Een van de duurdere sportscholen, maar hier werken profs die je helpen met de oefeningen waardoor kans op blessures aanzienlijk minder is.

Sam van Veen
een jaar geleden

Erg vriendelijke en behulpzame werknemers met kennis van het vak. Mooie zalen, goede apparaten en een gezellige sfeer.😄 Oja en natuurlijk goede muziek😜

Mart Hoek
5 jaar geleden

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen Corpus? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en mis niets meer!

© 2024 Powered by Invato