0521 - 59 22 59
Direct online inschrijven!

EGYM

Fitness leuker, makkelijker en motiverender!

Wat je je vaak niet realiseert, is dat je na je 25ste jaar al spiermassa verliest. Daarom ook de beweegrichtlijn om naast dagelijkse beweging ook twee keer per week spier- en bot verstevigende oefeningen te doen. EGYM is de ideale oplossing om aan deze richtlijn te voldoen. Op negen EGYM toestellen maak je twee ronden, die samen ongeveer 30 minuten duren. Deze negen toestellen zorgen ervoor dat je het hele lichaam hebt getraind. De weerstand is exact afgestemd op jouw lichaam; elke drie weken wordt er een krachtmeting bij je afgenomen. Je vorderingen worden inzichtelijk gemaakt en je traint altijd met het juiste gewicht. Resultaat gegarandeerd!

Fitness leuker, makkelijker en motiverender!

Verlaag je metabolische leeftijd!

Niet alleen kracht wordt gemeten, maar ook je lichaamssamenstelling, flexibiliteit en conditie worden periodiek bijgehouden. Voor elk onderdeel krijg je van het EGYM platform een leeftijd, de zogenaamde "bio-age". Scoor je goed op kracht, maar blijft je vetpercentage of gewicht nog steeds te hoog? Met een gericht voedingsplan helpen we je je gewicht en vetpercentage te verlagen. Met de periodieke meting op onze InBody weegschaal kun je je lichaamssamenstelling monitoren. Zo helpen we je op diverse vlakken naar een sterker en gezonder lijf!

Wat vinden anderen van Corpus?

Introductieavond. Prettig ontvangen en wegwijs gemaakt.

Jan Bovenkamp
een maand geleden

Goede sportschool en dito begeleiding. Helaas tijdelijk gesloten vanwege overheidsbeperkingen.

Arend Fledderus
een jaar geleden

Als toerist bij Corpus geweest om te fitnessen Fijne sportschool Vriendelijke trainer Top!

Eveline Bogaard
een jaar geleden

Heel gezellig super moderne apparatuur.

Ans Roering
8 maanden geleden

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen Corpus? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en mis niets meer!

© 2024 Powered by Invato