0521 - 59 22 59
Direct online inschrijven!

Ons team

Wij zijn Corpus

Fitness is een ruim begrip. De letterlijke betekenis van fitness is ‘fitheid’. Zo kun je je fit voelen als je een lange wandeling hebt gemaakt, maar kan het ook zo zijn dat je je pas fit voelt wanneer je een uur keihard hebt getraind. In beide gevallen heb je aan fitness gedaan. Bij Corpus in Dieverbrug kun je fitnessen op cardiotoestellen (cardiofitness) of aan krachttraining doen.

Wij zijn Corpus
Bianca Russcher

Bianca Russcher

Naast mijn studie aan de HEAO ben ik altijd actief geweest in de sportschool. Eerst in mijn geboortedorp Marknesse,  later in Meppel. Hand- en spandiensten werden serieuze taken als fitnessbegeleiden ...

Naast mijn studie aan de HEAO ben ik altijd actief geweest in de sportschool. Eerst in mijn geboortedorp Marknesse,  later in Meppel. Hand- en spandiensten werden serieuze taken als fitnessbegeleiden en groepslessen verzorgen.

Daarvoor naast mijn "hoofdstudie" (HEAO-BE) de nodige opleidingen gevolgd om fitnesstrainer en groepslesinstructeur te worden. Inmiddels ben ik al sinds 2005 met Erik oprichter en eigenaar van Corpus, waar ik naast de eerder genoemde taken ook als Personal Trainer werkzaam ben. Mensen begeleiden naar een fit lijf en een gezonde levensstijl vind ik heerlijk om te doen; zowel met training als met voeding. Ik help je graag!

Marvin de Vries

Marvin de Vries

Mijn naam is Marvin. Na mijn stage (Sport en Bewegen, specialisatie Fitness A en B) ben ik begonnen met werken bijFitnesscentrum Corpus. Je komt me elke avond tegen in het fitnesscentrum (en soms ook ...

Mijn naam is Marvin. Na mijn stage (Sport en Bewegen, specialisatie Fitness A en B) ben ik begonnen met werken bijFitnesscentrum Corpus. Je komt me elke avond tegen in het fitnesscentrum (en soms ook buiten, bij de Bootcamplessen!). Ook verzorg ik ook de HIIT-trainingen en geef ik voedingsbegeleiding vanuit het Body Support programma. In 2022 heb ik mijn diploma Medical Personal Trainer gehaald. Sporten vind ik geweldig, het enthousiasme overbrengen aan de deelnemers in mijn lessen vind ik helemaal super. Er is nog veel te leren: ik start daarom in september met de opleiding tot Functional Trainer Specialist, ik hoop in deze opleiding weer nieuwe inspiratie op te doen voor mijn trainingen. Dus ik nodig je hierbij uit om eens een les met me mee te doen.........tot ziens!

Denise Hendriks

Denise Hendriks

Al heel wat jaren geef ik les bij Fitnesscentrum Corpus. Ik ben een echte duizendpoot; naast het geven van verschillende groepslessen kun je me ook boeken als Personal Trainer en vind je me in de fitn...

Al heel wat jaren geef ik les bij Fitnesscentrum Corpus. Ik ben een echte duizendpoot; naast het geven van verschillende groepslessen kun je me ook boeken als Personal Trainer en vind je me in de fitnesszaal. Ook begeleid ik mensen met afvallen of gezonder leven met het programma Body Support. Aangezien ik alles wat met leefstijl en gezondheid te maken heeft super interessant vind, ben ik in 2021 gestart met de opleiding Sportkunde. Er valt nog zoveel te leren!

Thomas Blok

Thomas Blok

 In 2020 ben ik bij Fitnesscentrum Corpus gekomen als stagiair. Ik volg de opleiding Sport & Bewegen aan het Deltion College in Zwolle. Na mijn stage ben ik blijven plakken. Inmiddels heb ik mijn Fitn...

 In 2020 ben ik bij Fitnesscentrum Corpus gekomen als stagiair. Ik volg de opleiding Sport & Bewegen aan het Deltion College in Zwolle. Na mijn stage ben ik blijven plakken. Inmiddels heb ik mijn Fitness Trainer A diploma gehaald en help ik jullie graag in de Fitness. In 2022 heb ik mijn Fitness Trainer B diploma gehaald. Naast dat je mij in de fitness kunt vinden, geef ik ook HIIT en Bootcamp.

Thijs Hofman

Thijs Hofman

Tijdens mijn opleiding Sport en Bewegen stage gelopen bij Corpus en inmiddels al weer vijf jaar werkzaam bij Corpus. Inmiddels studeer ik Fysiotherapie aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Je kunt bi...

Tijdens mijn opleiding Sport en Bewegen stage gelopen bij Corpus en inmiddels al weer vijf jaar werkzaam bij Corpus. Inmiddels studeer ik Fysiotherapie aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Je kunt bij mij een sportmassage boeken en in het weekend werk is als fitnessinstructeur. Ik vind het ook super leuk om groepslessen te verzorgen; vooral HIIT en ClubJoy Power zijn favoriete lessen.

Erik Jansen

Erik Jansen

Samen met Bianca in 2005 Fitnesscentrum Corpus opgericht. We zijn destijds vol enthousiasme in het fitnessondernemerschap gedoken en na bijna 20 jaar vind ik het elke dag nog een voorrecht om mijn wer...

Samen met Bianca in 2005 Fitnesscentrum Corpus opgericht. We zijn destijds vol enthousiasme in het fitnessondernemerschap gedoken en na bijna 20 jaar vind ik het elke dag nog een voorrecht om mijn werk te doen. Je vindt mij vaak "op de werkvloer", ik geef graag een Bootcamp les en houd me veel bezig met het EGYM concept.

Naast deze werkzaamheden ben ik ook actief in de handel in fitnessapparatuur. Ik koop apparatuur op en verkoop aan fysiotherapeuten en fitnesscentra. Ook richt ik regelmatig een studio voor thuissporters in.

Mies van Ruth

Mies van Ruth

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen Corpus? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en mis niets meer!

© 2024 Powered by Invato