0521 - 59 22 59
Direct online inschrijven!

ClubJoy Power

Zeker weten dat je in één uur alle spieren goed hebt aangepakt? Dan is een ClubJoy Power les wat voor jou! Op heerlijke muziek voer je voor elke spiergroep oefeningen uit. Spierpijn gegarandeerd! Je werkt in de les met een stang, schijven, een matje en een step. Voor elke oefening geeft de instructeur je tips met hoeveel gewicht je een oefening moet uitvoeren. Je benen mag je bijvoorbeeld met meer gewicht trainen dan je schouders. De oefeningen worden elk kwartaal ververst, zodat je elke drie maanden met een nieuwe les start. In het kwartaal kun je goed je vorderingen bijhouden: iets wat in de eerste week lastig is, kun je in de tiende week als veel makkelijker ervaren. Zodra je spieren wennen aan de belasting is het weer tijd voor nieuwe oefeningen! Zo prikkel jij je lichaam elk kwartaal weer opnieuw.

Prijs
Inbegrepen bij onze abonnementen
ClubJoy Power

Deze les is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een complete en uitdagende workout om spierkracht op te bouwen, met de mogelijkheid om vorderingen bij te houden in een motiverende groepsomgeving. Het is echter belangrijk om de intensiteit aan te passen aan je eigen fitnessniveau en eventueel medisch advies in te winnen bij gezondheidsproblemen.

Wanneer kun je een Clubjoy Power les bij ons volgen?

Bekijk hieronder ons lesrooster

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
20 mei
21 mei
22 mei
23 mei
24 mei
19:00 - 20:00
ClubJoy Power
Instructrice Denise
20:00 - 21:00
Pilates
Instructrice Denise
19:15 - 20:15
Bootcamp
Instructeur Marvin
19:15 - 20:15
ClubJoy Yoga
Instructrice Bianca
09:00 - 10:00
Pilates
Instructrice Denise
19:30 - 20:30
ClubJoy Power
Instructeur Thijs
10:30 - 11:30
ClubJoy Yoga
Instructrice Denise
Zaterdag
Zondag
25 mei
26 mei
09:30 - 10:00
HIIT
Instructeur Thomas

Mooie sportschool, goede apparatuur en leuk personeel maar de openingstijden zijn niet erg ideaal en zeer beperkt. Elke doordeweekse dag begin van de middag 4 uur lang gesloten en in de weekenden alleen in de ochtend open. Dat is wel jammer als je onregelmatig werkt.

Chris H81
3 weken geleden

Mooie grote sportschool. De tienrittenkaart is ideaal als je niet elke week wil sporten.

Lamine Diallo
een maand geleden

Een van de duurdere sportscholen, maar hier werken profs die je helpen met de oefeningen waardoor kans op blessures aanzienlijk minder is.

Sam van Veen
een jaar geleden

Erg vriendelijke en behulpzame werknemers met kennis van het vak. Mooie zalen, goede apparaten en een gezellige sfeer.😄 Oja en natuurlijk goede muziek😜

Mart Hoek
5 jaar geleden

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen Corpus? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en mis niets meer!

© 2024 Powered by Invato