0521 - 59 22 59
Direct online inschrijven!

LIIT - groepsles op lage intensiteit

Groepsles op lage intensiteit: LIIT

Wil je graag in een groepsles meedoen, maar ben je niet super belastbaar? Lang niet gesport, blessure of merk je dat je vanwege je leeftijd het iets rustiger aan wilt doen? Dan is de LIIT les een hele geschikte les voor jou. LIIT staat voor Low Intensity Interval Training. Er worden in circuitvorm verschillende oefeningen uitgevoerd; de instructeur kiest oefeningen die voor iedereen te doen zijn. De les bevat verschillende elementen: oefeningen voor balans/coördinatie, kracht, uithoudingsvermogen en uiteraard een goede warming up en cooling down. 


Op dit moment worden er geen LIIT lessen gegeven; wellicht komen deze lessen later in het jaar weer op het programma van Corpus

Prijs
Inbegrepen bij onze abonnementen
Groepsles op lage intensiteit: LIIT

Iedereen kan meedoen aan een LIIT training; vanwege de lage intensiteit is de les laagdrempelig. De les is daarom uitermate geschikt voor iedereen die, om wat voor reden dan ook, het iets rustiger aan wil doen. Denk aan iemand die net bevallen is, ziek is geweest of de wat oudere deelnemer.

Wanneer kun je een LIIT les bij ons volgen?

Bekijk hieronder ons lesrooster

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
15 april
16 april
17 april
18 april
19 april
19:00 - 20:00
ClubJoy Power
Instructrice Denise
20:00 - 21:00
Pilates
Instructrice Denise
19:15 - 20:15
Bootcamp
Instructeur Marvin
19:15 - 20:15
ClubJoy Yoga
Instructrice Bianca
09:00 - 10:00
Pilates
Instructrice Denise
19:30 - 20:30
ClubJoy Power
Instructeur Thijs
10:30 - 11:30
ClubJoy Yoga
Instructrice Denise
Zaterdag
Zondag
20 april
21 april
09:30 - 10:00
HIIT
Instructeur Thomas

Mooie sportschool, goede apparatuur en leuk personeel maar de openingstijden zijn niet erg ideaal en zeer beperkt. Elke doordeweekse dag begin van de middag 4 uur lang gesloten en in de weekenden alleen in de ochtend open. Dat is wel jammer als je onregelmatig werkt.

Chris H81
3 weken geleden

Mooie grote sportschool. De tienrittenkaart is ideaal als je niet elke week wil sporten.

Lamine Diallo
een maand geleden

Een van de duurdere sportscholen, maar hier werken profs die je helpen met de oefeningen waardoor kans op blessures aanzienlijk minder is.

Sam van Veen
een jaar geleden

Erg vriendelijke en behulpzame werknemers met kennis van het vak. Mooie zalen, goede apparaten en een gezellige sfeer.😄 Oja en natuurlijk goede muziek😜

Mart Hoek
5 jaar geleden

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen Corpus? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en mis niets meer!

© 2024 Powered by Invato