0521 - 59 22 59
Direct online inschrijven!

Personal Training

Personal Training

Gun jezelf de luxe van een personal trainer. Door deze "stok achter de deur" word je voor een periode die jij zelf bepaalt gestimuleerd je doelen te halen. Of dat nu aankomen, afvallen of gewoon lekker fit worden is. Je sport elke week één of twee keer met een personal trainer; het advies is zelfstandig ook nog een keer in de week te trainen, zodat je resultaat gaat boeken. Onze trainers kunnen je ook begeleiden op het gebied van voeding. Marvin en Denise helpen je graag!

Personal Training

Wat vinden anderen van Corpus?

Mooie sportschool, goede apparatuur en leuk personeel maar de openingstijden zijn niet erg ideaal en zeer beperkt. Elke doordeweekse dag begin van de middag 4 uur lang gesloten en in de weekenden alleen in de ochtend open. Dat is wel jammer als je onregelmatig werkt.

Chris H81
3 weken geleden

Mooie grote sportschool. De tienrittenkaart is ideaal als je niet elke week wil sporten.

Lamine Diallo
een maand geleden

Een van de duurdere sportscholen, maar hier werken profs die je helpen met de oefeningen waardoor kans op blessures aanzienlijk minder is.

Sam van Veen
een jaar geleden

Erg vriendelijke en behulpzame werknemers met kennis van het vak. Mooie zalen, goede apparaten en een gezellige sfeer.😄 Oja en natuurlijk goede muziek😜

Mart Hoek
5 jaar geleden

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen Corpus? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en mis niets meer!

© 2024 Powered by Invato