0521 - 59 22 59
Direct online inschrijven!

Fitness in Dieverbrug

Fitness in Dieverbrug

Fitness is een ruim begrip. De letterlijke betekenis van fitness is ‘fitheid’. Zo kun je je fit voelen als je een lange wandeling hebt gemaakt, maar kan het ook zo zijn dat je je pas fit voelt wanneer je een uur keihard hebt getraind. In beide gevallen heb je aan fitness gedaan. Bij Corpus in Dieverbrug kun je fitnessen op cardiotoestellen (cardiofitness) of aan krachttraining doen.

Fitness in Dieverbrug

Cardiotraining

Met cardiofitness train je op onze speciale cardiotoestellen. Hiermee breng je voornamelijk je hartslag omhoog, en train je zo je hart- en vaatstelsel. Met de krachttoestellen train je je spieren op het vlak van kracht en uithoudingsvermogen. Als je de oefeningen heel licht uitvoert, belast je je spieren minder. Zo kun je, ook als je wat minder belastbaar bent, prima een krachttraining doen. Dit maakt fitness in Dieverbrug geschikt voor bijna iedereen, omdat je met veel verschillende doelstellingen aan de slag kunt. Zo kun je fitness gebruiken om je spieren sterker, en misschien ook groter en beter zichtbaar te maken, maar ook als revalidatie-training na een blessure of operatie, of een lichte training voor het in beweging houden van je spieren en het smeren van je gewrichten.

Cardiotraining

Krachttraining

Krachttraining is belangrijk! Je kunt krachttraining doen om je rugklachten te verminderen, om groter en sterker te worden, om af te vallen of om je houding te verbeteren. Bij Corpus kun je je spieren trainen op heel veel verschillende toestellen, met dumbbells, halterstangen, plate-loaded toestellen of met je eigen lichaamsgewicht. Onze trainers helpen je graag op weg. In onze Virtuagym app vind je ook nog eens honderden krachtschema's. Zo vind je steeds weer nieuwe prikkels om je lichaam te trainen. Wil je je hele training geautomatiseerd en helemaal inzichtelijk maken? Kies dan voor een EGYM abonnement!

Krachttraining

Wat vinden anderen van Corpus?

Introductieavond. Prettig ontvangen en wegwijs gemaakt.

Jan Bovenkamp
een maand geleden

Goede sportschool en dito begeleiding. Helaas tijdelijk gesloten vanwege overheidsbeperkingen.

Arend Fledderus
een jaar geleden

Als toerist bij Corpus geweest om te fitnessen Fijne sportschool Vriendelijke trainer Top!

Eveline Bogaard
een jaar geleden

Heel gezellig super moderne apparatuur.

Ans Roering
8 maanden geleden

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen Corpus? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en mis niets meer!

© 2024 Powered by Invato