0521 - 59 22 59
Direct online inschrijven!

Yoga - Groepsles

Hoe werkt groepsles Yoga?

Bij Fitnesscentrum Corpus kun je twee vormen van Yoga volgen: ClubJoy Yoga en Yin Yoga.

ClubJoy Yoga

ClubJoy Yoga noemen we bij Corpus ook wel "sportschoolyoga". Een ClubJoy Yoga les bevat naast yoga houdingen ook oefeningen voor rug-. been- en buikspieren en begint altijd met een tai chi warming up. De les eindigt altijd met een heerlijke eindontspanning.

Prijs
Inbegrepen bij onze abonnementen
Hoe werkt groepsles Yoga?

Yin yoga

Yin yoga is een vorm van yoga die geheel in het teken van ontspannen staat. Door lang (4 à 5 min) in een bepaalde houding te liggen of zitten, krijg je alle tijd om je spieren te ontspannen en het dieper gelegen bindweefstel aan te spreken. In dat bindweefsel, dat door ons hele lichaam zit, kunnen in de loop der tijd blokkades ontstaan. Spanning in je lijf èn je hoofd kunnen de oorzaak zijn van die blokkades. Door regelmatig een yin yoga les te volgen, kun je de spanning/blokkades in je bindweefsel losweken en misschien wel helemaal opheffen. Daarnaast is yin yoga een ontspannen uur voor je geest. Na een uur yin yoga voel je je ontspannen, zowel je "body" als je "mind"! De les is zeer laagdrempelig, dus voor bijna iedereen te volgen.


Op dit moment worden er geen Yin Yoga lessen gegeven; wellicht komen de lessen later in het jaar weer op het programma van Corpus

Prijs
Inbegrepen bij onze abonnementen
Yin yoga

Welke Yoga past bij jou?

Yin Yoga is geschikt voor mensen die behoefte hebben aan innerlijke rust, mobiliteitsverbetering en het verminderen van spanning in de spieren. Yin Yoga is bijzonder geschikt voor mensen met een zittende levensstijl, mensen met strakke spieren en bindweefsel, en mensen op zoek naar diepe ontspanning.

ClubJoy Yoga is geschikt voor sportliefhebbers, fitness enthousiasten, mensen met een actieve levensstijl, en voor degenen die de voorkeur geven aan groepslessen om hun lichamelijke en geestelijke gezondheid te verbeteren.

Wanneer kun je een Yoga les bij ons volgen?

Bekijk hieronder ons lesrooster

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
15 april
16 april
17 april
18 april
19 april
19:00 - 20:00
ClubJoy Power
Instructrice Denise
20:00 - 21:00
Pilates
Instructrice Denise
19:15 - 20:15
Bootcamp
Instructeur Marvin
19:15 - 20:15
ClubJoy Yoga
Instructrice Bianca
09:00 - 10:00
Pilates
Instructrice Denise
19:30 - 20:30
ClubJoy Power
Instructeur Thijs
10:30 - 11:30
ClubJoy Yoga
Instructrice Denise
Zaterdag
Zondag
20 april
21 april
09:30 - 10:00
HIIT
Instructeur Thomas

Wat vinden anderen van Corpus?

Mooie sportschool, goede apparatuur en leuk personeel maar de openingstijden zijn niet erg ideaal en zeer beperkt. Elke doordeweekse dag begin van de middag 4 uur lang gesloten en in de weekenden alleen in de ochtend open. Dat is wel jammer als je onregelmatig werkt.

Chris H81
3 weken geleden

Mooie grote sportschool. De tienrittenkaart is ideaal als je niet elke week wil sporten.

Lamine Diallo
een maand geleden

Een van de duurdere sportscholen, maar hier werken profs die je helpen met de oefeningen waardoor kans op blessures aanzienlijk minder is.

Sam van Veen
een jaar geleden

Erg vriendelijke en behulpzame werknemers met kennis van het vak. Mooie zalen, goede apparaten en een gezellige sfeer.😄 Oja en natuurlijk goede muziek😜

Mart Hoek
5 jaar geleden

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen Corpus? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en mis niets meer!

© 2024 Powered by Invato