0521 - 59 22 59
Direct online inschrijven!

Body Support

Afvallen zonder honger

Hoe fijn is het als je per dag precies weet wat je mag hebben, je de vrijheid hebt om producten te vervangen en ook nog eens lekker eet....Dat kan allemaal met het programma van Body Support. Als je een voedingsprogramma volgt bij Corpus gebruikt je coach het Body Support programma. In dat programma worden je gegevens ingevoerd (o.a. doelstelling, leeftijd, gewicht, vetpercentage, taille omvang) en wordt een caloriebehoefte uitgerekend. Wil je bijvoorbeeld afvallen, dan zal je caloriebehoefte wat lager zijn dan wanneer je voor de "in vorm" module kiest. Je coach voert ook je voorkeur qua eten in. Je kunt aangeven dat je eiwitrijk, vegetarisch wilt eten of van de Hollandse pot houdt. Je dagmenu's worden daarop afgestemd.


Persoonlijk contact is er elke week met je coach. Je wordt tijdens het coachmoment gewogen en je kunt met je coach bespreken wat goed en misschien wat minder goed gaat. Vaak ben je de eerste weken heel gemotiveerd, maar is het lastig om door te zetten of vind je het moeilijk om op feestjes en verjaardagen gezonde keuzes te maken. Je coach heeft altijd tips voor je en veel deelnemers ervaren deze contactmomenten als zeer waardevol.

Afvallen zonder honger

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen Corpus? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en mis niets meer!

© 2024 Powered by Invato