0521 - 59 22 59
Direct online inschrijven!

ClubJoy Yoga

ClubJoy Yoga

ClubJoy Yoga is een actieve vorm van yoga, waarbij muziek een belangrijke rol speelt. De les start met een tai chi warming up, daarna worden een zonnegroet en diverse staande houdingen uitgevoerd. Verder is er aandacht voor balans, buik- en rugspieren en wordt de les afgesloten met een heerlijke eindontspanning.

De les is een mooi voorbeeld van hoe je door inspanning kunt ontspannen. De verschillende onderdelen van de les zorgen bovendien voor meer soepelheid in je spieren en gewrichten. ClubJoy Yoga is een gestandaardiseerde les, dat wil zeggen dat er elke week (gedurende een kwartaal) dezelfde les wordt gegeven. Na drie maanden wordt de les vernieuwd en krijg je als deelnemer weer nieuwe muziek met nieuwe houdingen en oefeningen. De onderdelen in de les blijven altijd hetzelfde, er zit bijvoorbeeld altijd een onderdeel balans in een ClubJoy Yoga les. 

ClubJoy Yoga

Wat vinden anderen van Corpus?

Mooie sportschool, goede apparatuur en leuk personeel maar de openingstijden zijn niet erg ideaal en zeer beperkt. Elke doordeweekse dag begin van de middag 4 uur lang gesloten en in de weekenden alleen in de ochtend open. Dat is wel jammer als je onregelmatig werkt.

Chris H81
3 weken geleden

Mooie grote sportschool. De tienrittenkaart is ideaal als je niet elke week wil sporten.

Lamine Diallo
een maand geleden

Een van de duurdere sportscholen, maar hier werken profs die je helpen met de oefeningen waardoor kans op blessures aanzienlijk minder is.

Sam van Veen
een jaar geleden

Erg vriendelijke en behulpzame werknemers met kennis van het vak. Mooie zalen, goede apparaten en een gezellige sfeer.😄 Oja en natuurlijk goede muziek😜

Mart Hoek
5 jaar geleden

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen Corpus? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en mis niets meer!

© 2024 Powered by Invato