0521 - 59 22 59
Direct online inschrijven!

Leefstijlcoach

Leefstijlcoach

Morgen ga ik het allemaal anders doen. Gezond eten, veel bewegen en niet meer zoveel alcohol drinken. Heb jij dat ook regelmatig tegen jezelf gezegd? Als het je gelukt is, dan is dat super! Veel mensen vallen echter (helaas) weer terug op hun oude -meestal ongezonde- gewoontes. Zonder een goed plan en inzicht te krijgen in waarom je steeds in de oude gewoontes terugvalt wordt het heel lastig je leefstijl te veranderen.

Met een leefstijlcoach kun je professionele hulp inschakelen bij het realiseren van je doelen. Een leefstijlcoach laat jou de regie houden over je leven, helpt je ontdekken waar voor jou de mogelijkheden zijn om te veranderen, maar wel binnen jouw mogelijkheden. Waarom adviseren om elke week drie keer te gaan hardlopen als iemand veel meer van wandelen houdt? Grote kans dat het wandelen eerder in de leefstijl wordt geïntegreerd dan het hardlopen. Naast bewegen en gezond eten bespreekt een leefstijlcoach ook met jou hoe het zit met stress/ontspanning en slaap.

Bij Fitnesscentrum Corpus is Bianca de leefstijlcoach. Zij is aangesloten bij het kwaliteitsregister KABIZ en heeft een gecertificeerde leefstijlcoach opleiding gevolgd. Heb je behoefte aan een oriënterend gesprek met Bianca? Neem dan vrijblijvend contact op, dat kan via onderstaande button.Leefstijlcoach

Wat vinden anderen van Corpus?

Mooie sportschool, goede apparatuur en leuk personeel maar de openingstijden zijn niet erg ideaal en zeer beperkt. Elke doordeweekse dag begin van de middag 4 uur lang gesloten en in de weekenden alleen in de ochtend open. Dat is wel jammer als je onregelmatig werkt.

Chris H81
3 weken geleden

Mooie grote sportschool. De tienrittenkaart is ideaal als je niet elke week wil sporten.

Lamine Diallo
een maand geleden

Een van de duurdere sportscholen, maar hier werken profs die je helpen met de oefeningen waardoor kans op blessures aanzienlijk minder is.

Sam van Veen
een jaar geleden

Erg vriendelijke en behulpzame werknemers met kennis van het vak. Mooie zalen, goede apparaten en een gezellige sfeer.😄 Oja en natuurlijk goede muziek😜

Mart Hoek
5 jaar geleden

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen Corpus? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en mis niets meer!

© 2024 Powered by Invato