0521 - 59 22 59
Direct online inschrijven!

Yoga bij Fitnesscentrum Corpus

Yoga bij Corpus

In ons centrum kun je twee soorten yoga volgen: de ClubJoy Yoga en de Yin Yoga lessen.

ClubJoy Yoga is een actieve vorm van yoga, waarbij de functie van muziek belangrijk is. Er zitten verschillende vormen van yoga in een ClubJoy Yoga les en er is ook altijd aandacht voor buik- en rugspiertraining. Tevens wordt aan je balans gewerkt en eindigt de les altijd met een heerlijke eindontspanning. De ClubJoy Yoga les wordt elk kwartaal vernieuwd en heeft elk kwartaal een ander thema. 

Yin Yoga is een vorm van yoga waarbij je lang in een houding ligt om het bindweefsel aan te spreken. Het doel is blokkades die je in de loop van je leven opbouwt in je bindweefsel op te lossen. Je kunt pas bij je bindweefsel komen als je helemaal ontspannen bent, dus met zo min mogelijk spierspanning. Door lang in een houding te liggen, waarbij de instructeur je helpt om prettig te liggen/zitten, geef je je lichaam de kans te ontspannen. Licht ongemak voel je vaak rondom de plekken waar je blokkades in je bindweefsel zijn. Yin yoga laat je lichaam jou vertellen wat je nodig hebt!  De les is rustig, voor veel mensen toegankelijk en geeft ontspanning voor lichaam en geest. 

Yoga bij Corpus

Wat vinden anderen van Corpus?

Introductieavond. Prettig ontvangen en wegwijs gemaakt.

Jan Bovenkamp
een maand geleden

Goede sportschool en dito begeleiding. Helaas tijdelijk gesloten vanwege overheidsbeperkingen.

Arend Fledderus
een jaar geleden

Als toerist bij Corpus geweest om te fitnessen Fijne sportschool Vriendelijke trainer Top!

Eveline Bogaard
een jaar geleden

Heel gezellig super moderne apparatuur.

Ans Roering
8 maanden geleden

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen Corpus? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en mis niets meer!

© 2024 Powered by Invato